Inför antagande

Här kan du se de detaljplaner som är aktuella för antagande.

Enligt plan- och bygglagen ska detaljplaner som skickats vidare för politiskt antagande vara tillgängliga under minst tre veckor. Här kan du se detaljplanens handlingar samt ta del av vilka ställningstaganden som tagits till inkomna synpunkter.

(Om det inte visas några detaljplaner på sidan, innebär det att det just nu inte finns några planer i detta skede.)

Detaljplan för fastigheterna Silon 6 och 7

Detaljplanen har lämnats vidare för antagande i Kommunstyrelsen. Planens syfte är att utöka byggrätten på fastigheterna Silon 6 och 7 mot norr. Detta för att ge utrymme för de verksamheter som finns på fastigheterna att utvecklas, samt för att befintliga byggnader uppförda på mark som inte får bebyggas (prickmark) ska få stöd i den föreslagna detaljplanen. I övrigt kommer planen fortsatt att möjliggöra verksamheter med begränsad omgivningspåverkan.

Detaljplanen har upprättats med standardförfarande och har varit föremål för samråd och granskning. Kommunledningsstaben har tagit ställning till inkomna synpunkter under samrådet och granskningen. De finns redovisade i respektive redogörelser. Här nedan kan ni ta del av detaljplanens handlingar och underlag.

Hjälpte informationen på sidan dig?