Prenumerera

Här kan du prenumerera på webbsidor som du tycker är intressanta. Prenumerationen innebär att du får ett e-postmeddelande varje gång som sidan uppdateras.

Starta prenumeration

För att starta en prenumeration, bocka i rutan för de sidor nedan som du vill följa, skriv din e-postadress i rutan och klicka på knappen "Prenumerera". En bekräftelse visas direkt på sidan under listan med alla tillgängliga prenumerationer.

Förändra eller avsluta prenumeration

För att avsluta eller förändra din prenumeration: skriv din e-postadress i rutan, klicka på knappen "Förändra". Dina nuvarande prenumerationer visas då förbockade längst ner och du kan bocka ur de sidor du inte längre vill följa eller lägga till fler prenumerationer. Kom ihåg att spara dina ändringar med "spara"-knappen. En bekräftelse visas direkt på sidan under listan med alla tillgängliga prenumerationer.

Webbsidor som du kan följa

Hantera prenumerationer

Om du anmält dig som prenumerant lagras din e-postadress i webbplatsens prenumerationsdatabas och används uteslutande för att notifiera dig om förändringar på de sidor som du prenumererar på. Du kan när som helst själv avregistrera dig direkt i databasen. Om notifieringen till din e-postadress gett flera returer till systemet, exempelvis för du bytt e-postadress eller din inbox är full, raderas din e-postadress från databasen.

Mer information om Arvika kommuns hantering av personuppgifter finns på webbplatsen.

Hjälpte informationen på sidan dig?