Pressbilder

Arkivet med pressbilder innehåller personbilder på kommunledningen.

Pressbilderna på personer - tjänstemän och politiker - får användas av dig som arbetar som journalist, i sammanhang som har med deras uppdrag i Arvika kommun att göra. Det finns också bilder från Arvika i kommunens allmänna bildarkiv som är fria att använda med vissa villkor.

Bilder kopplade till pressmeddelanden skickas av upphovsrättsliga skäl enbart till redaktioner och publiceras inte på webbplatsen. Kontakta den kontaktperson som uppges i pressmeddelandet om du önskar tillgång till eventuell bild.

Så här hämtar du en bild i arkivet med pressbilder

Fäll ner kategorin "Kommunledning, kommunalråd" i rullisten "Välj kategori", så visas sidor med de bilder som finns i arkivet med Pressbilder. Du kan bläddra mellan visningssidorna i vänster hörn.

Om du klickar på miniatyrbilden som du är intresserad av, får du fram mer information om bilden liksom olika alternativ för nedladdning. Klicka på "Hämta bild" för att visa bilden i den storlek som är beskriven. Vill du ladda hem bilden, kan du högerklicka på den och välja "Spara som" eller välja alternativet "Lägg i korgen" om du har flera bilder som du vill hämta samtidigt. Det är då orginalbilden som hämtas. När du lagt bilderna i korgen klickar du på länken "Hämta bilder" längst ner till höger. Bilderna hamnar oftast bland Hämtade filer i din dator, men detta beror på dina egna datorinställningar.

Hjälpte informationen på sidan dig?