Sporthallar

Exteriör sporthall

Sporthallar och gymnastiksalar kan bokas av föreningar och privatpersoner utanför skoltid.

Det finns fyra fullstora idrottshallar i Arvika; Arvika sporthall, Taserudshallen, Kyrkebyhallen och Strandhallen. Den senare har något lägre takhöjd och är främst avsedd för innebandy. Dessutom finns det 12 mindre gymnastiksalar i anslutning till andra skolor i kommunen.

Arvika sporthall

Arvika sporthall ligger i anslutning till simhallen. Det finns motionsrum och en cafeteria/restaurang inom anläggningen, liksom sammanträdesrum som föreningar kan hyra.

Sporthallen är Arvikas största och innehåller två hallar; A-hallen (en fullstor hall med måtten 20 x 40 meter) och B-hallen (16 x 10 meter) som passar för gymnastik och liknande. Det finns också en kampsportslokal och bordtennishall.

Öppettid

Måndag-fredag kl 8.00-22.00, lördag-söndag kl 8.00-19.00.

Hyror för allmänheten

B-hall 60:- - 70:-/timme
Bordtennis 25:-/timme och bord

Boka tider i sporthallarna

Under skoldagar är samtliga lokaler utom Strandhallen upptagna för skolverksamhet kl 8-16. Övrig tid hyrs lokalerna ut till i första hand föreningar, men i mån av plats kan även privatpersoner boka tider. Kontakta Föreningsservice för bokning och mer information. Lediga tider i sporthallarna och andra av kommunens anläggningar finns att se i vår databas Interbook Go.

Hjälpte informationen på sidan dig?