Boka lokal

Här får du veta mer om hur du bokar idrottslokaler, liksom sammanträdeslokaler.

Boka idrottslokal

Föreningar, företag och privatpersoner kan söka och boka tider i idrottslokaler via databasen Interbook Go. I databasen kan du söka både på lediga tider och på speciella lokaler. Du hittar också information om varje anläggning.

Alla kan söka tider och information, men för att kunna boka krävs en inloggning.

Få inloggning i databasen

För att kunna boka en lokal i systemet krävs en inloggning.

Föreningar som finns med i kommunens föreningsregister får sin inloggning genom att kontakta Föreningsservice via e-post. Någon nyregistrering ska inte göras.

Observera att bara en person kan vara bokningsansvarig för föreningen.

Föreningar som inte finns med i kommunens föreningsregister och som önskar en inloggning, ska fylla i uppgifterna på sidan för registering i Interbook Go. Det samma gäller för företag och privatpersoner. Föreningar får sen e-post med inloggningsuppgifter från Föreningsservice. Företag och privatpersoner får ett aktiveringsmeddelande direkt från systemet.

Boka en tid

När du fått din inloggning, kommit in i systemet och valt en tid som passar, skickar du en bokningsförfrågan från systemet. Bokningsförfrågan går till en handläggare på Föreningsservice som kommer att ge dig ett besked om du får boka din önskade tid eller inte.

Observera att din bokning blir inte giltig förrän du fått en bokningsbekräftelse!

Bokningsbesked skickas ut via e-post måndag-fredag 8.00-16.00. Inga besked skickas under helger.

Boka återkommande tider

Om du vill boka en återkommande tid, kontakta Föreningsservice via e-post eller telefon.

Boka sammanträdeslokal

Föreningar kan hyra sammanträdeslokal i Arvika sporthall liksom på Arvika Bibliotek. Bokningsbara tider för sammanträden i sporthallen hittar du i databasen Interbook Go. Du kan också kontakta Föreningsservice. Om du vill boka sammanträdeslokal i biblioteket, kontakta Arvika Bibliotek.

Hjälpte informationen på sidan dig?