Näringslivskalendarium

Det finns många sätt att följa med i vad som händer inom näringslivsområdet i Arvika kommun.

Nedan hittar du information om aktuella evenemang inom näringslivsområdet. Du kan prenumerera på nypublicerade arrangemang i kalendariet.

Du kan också följa nyheter, tips och evenemang genom Business Arvikas nyhetsbrev. För att prenumerera e-postar du naringsliv@arvika.se och skriver Nyhetsbrev i ämnesraden.

Du kan även följa näringslivsenhetens Facebooksida Business Arvika samt kommunens Linkedin för aktuellt inom näringslivsarbetet.

Aktuella Evenemang

Tredje torsdag! En meet & greet för tjänstepersoner och företagare i Arvika.

Nästa tillfälle den 16 mars!

Tredje torsdag! En träff för företagare i Arvika med syftet att knyta nya kontakter, få inspiration och nyheter, mingla och ha trevligt. Njuta av matiga mackor och fika i en avslappnad miljö.

Plats: Ritz, Arvika.
Tid: Den tredje torsdagen i månaden, 11.30-12.30.

Samma dag. Samma plats. Samma tid. Den tredje torsdagen i månaden under våren 2023 (19 januari, 16 februari, 16 mars, 20 april). Alla företagare i Arvika kommun hälsas varmt välkomna!

Skogsmässa på Brunskogs Hembygdsgård, 13 maj

Den 13 maj är det äntligen dags igen för skogsmässa och vi hoppas att du vill vara med som utställare. Så skriv redan nu in lördagen den 13 maj i kalendern för en härlig dag tillsammans med oss. I mars återkommer vi med närmare detaljer. Har du frågor innan dess, kontakta kent-ove.gustafsson@handelsbanken.se.

Hjälpte informationen på sidan dig?