Webbplatsen

Välkommen till arvika.se, som är den officiella webbplatsen för Arvika kommun. Här hittar du mer information om hur webbplatsen fungerar.

Arvika kommun har haft en officiell webbplats sen 1996 och ett intranät sen 1998. Webbplatsen administreras i webbpubliceringssystemet Sitevision sedan 2009 och den senaste versionen lanserades 2023. Mer information om webbplatsen och idéerna bakom den finns i Arvika kommuns webbpolicy.

Rekommenderade webbläsare

För att ditt besök på arvika.se ska fungera på bästa sätt ska du inte använda Internet Explorer utan en modernare webbläsare som exempelvis Chrome, Edge eller Safari.

Lättläst version

Vissa av sidorna på webbplatsen finns även i en lättläst version. I dessa fall hittar du den lättlästa varianten av sidan i länkrutan på respektive webbsida.

PDF-filer

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service har väsentligt minskat webbplatsens utbud av pdf-filer. Om du önskar pdf-filer av webbsidor kan din webbläsare spara sådana. Du använder webbläsarens verktyg Skriv ut (eller motsvarande) och väljer där Spara som pdf.

Prenumerera på webbsidor

Det finns möjlighet att prenumerera på vissa webbsidor. Mer information om hur du gör finns på webbplatsen.

Lyssna på webbplatsen

Sidorna på webbplatsen kan du få upplästa genom lyssnafunktionen Readspeaker. Mer information om hur du gör finns på webbplatsen.

Hitta på webbplatsen

Webbplatsen innehåller en stor mängd information och många tusen enskilda sidor och filer. Om du har svårt att hitta det du söker genom att gå via menyn, använder du sökfunktionen. Här kan du söka på allt som finns publicerat på webbplatsen. Du kan sortera sökträffarna utifrån datum eller om du söker en webbsida eller en pdf-fil. Tänk på att sökfunktionen fungerar bäst om du använder ett enda ord som sökbegrepp - till skillnad från Googlesök kan du inte söka på fraser. Du kan också leta via webbkartan, som ger en strukturerad överblick över webbplatsen.

Sidansvarig och kontaktruta

På varje sida finns en sidansvarig angiven längst ner på sidan (tillsammans med en direktlänk till aktuell e-postadress) som ansvarar för sidans innehåll och dess aktualitet. I kontaktrutan finns kontaktuppgifter till anställda som kan ge dig mer information i ämnet.

Allmänna frågor om webbplatsen

Arvika kommuns Kommunikationsfunktion ansvarar för produktionen av webbplatsen. Om du har allmänna frågor och synpunkter på webbplatsen och dess innehåll, kontakta webbansvarig Eva Österlind.

Hjälpte informationen på sidan dig?