Öppen förskola

Öppna förskolan är en mötesplats för barn och vuxna, en verksamhet för samtal, lek och gemensamma aktiviteter. Alla är välkomna - det behövs ingen anmälan och det är kostnadsfritt.

Verksamheten vänder sig till barn 0-5 år tillsammans med förälder eller annan vuxen. Du kommer och går som du vill och du har stor möjlighet att påverka verksamheten. Vi vill inte att du använder mobiltelefonen när du är på öppna förskolan med ditt barn - tiden är till för samvaro. Därför har vi infört mobillåda, där föräldrar kan lägga sin mobil på ljudlöst under vistelsen på öppna förskolan.

Varje dag samlas vi till en sångstund. ”Skaparrummet” med färger och material står öppet för stora som små! Förskolan bjuder på kaffe, te och frukt och alla tar med sig eget tilltugg till fikat.

Ta gärna med kläder för att vistas utomhus, då vi går till stadsparken tillsammans den sista timmen på förmiddagen.

Det finns även möjlighet att träffa professionella i frågor som rör barns utveckling, relationer, föräldraskap, graviditet med mera. Kommunens Förebyggargrupp och Socialtjänst, liksom regionens Barnmorskemottagning och Barnavårdscentral är knutna till Öppna förskolan.


Öppettider från 15 augusti 2022

Måndagar kl 9.00-12.00
Babycafé för vuxna och barn 0-9 månader.

Onsdagar kl 10.00-12.00
Utomhusverksamhet och gemensam promenad. Samling kl 10.00 vid stora scenen i stadsparken. 

Torsdagar kl 9.00-12.00
Öppen förskola för vuxna och barn 0-5 år.

Fredagar kl 9.00-12.00
Öppen förskola för vuxna och barn 0-5 år.

Information om verksamheten uppdateras löpande på Familjecentralens Facebooksida.

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2022-10-17
Kontakta oss