Fritidsgårdar

Arvika ungdomsgård

Arvika Ungdomsgård

Arvika Ungdomsgård är en öppen verksamhet för ungdomar i Arvika kommun som går i årskurs 7 fram tills den dagen du fyller 18 år. På ungdomsgården kan du träffa kompisar och umgås, spela ps4 eller Nintendo switch. Det finns också aktiviteter som till exempel sällskapsspel, biljard och pingis. Ungdomsgården arrangerar också tävlingar, temakvällar, disco och åker på olika aktiviteter som det finns ett intresse för.

Varje måndag ojämn vecka har ungdomsgården aktivitet i sporthallen, som till exempel innebandy, spökboll med mera. Onsdagar jämna veckor är det uteaktivitet som till exempel promenad, basket med mera - och efter varje avslutad aktivitet bjuds det på fika. På torsdagar är ungdomsgården i simhallen på gymmet. Ingen föranmälan behövs, bara att komma.

Information om de olika aktiviteterna på ungdomsgården läggs löpande ut på Facebook och Instagram. Där finns också anmälningsblanketter att hämta när det arrangeras några speciella aktiviteter under loven, som till exempel resor, gokart med mera - då kan också öppettiderna variera.


Öppettider

Vi har just nu stängt på ungdomsgården, men vi kommer ha öppet den 11-27 juni 2020. Öppettider och aktiviteter hittar du på våra sociala medier (Instagram- arvika.ungdomsgard, Facebook-Arvika ungdomsgård).

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2020-06-16
Kontakta oss
  • 82. Arvika Ungdomsgård
  • 671 81 Arvika
  • Besöksadress Tingsgatan 34-36
  • Tfn 076-103 35 66

  • Skicka e-post