Flytta ditt företag hit

Det finns många fördelar för dig som vill etablera företag i Arvika! Här får du några anledningar till varför du ska välja just Arvika.

Näringslivsfrågor är högt prioriterade

Näringslivsfrågor är högt prioriterade. Näringslivslotsen finns till för dig som företagare och hjälper till att minimera byråkrati och att korta kontakt- och beslutsvägar.

Varierat utbud av lokaler och tomtmark

Vi strävar efter att ha en framförhållning när det gäller att kunna erbjuda ett varierat utbud av lokaler och tomtmark för såväl industri som tjänsteföretag.

Bra förbindelser

Från Arvika är det nära och går även snabbt att ta sig till både storstadsregioner och vidare ut i världen. Tågförbindelserna är goda och både Karlstad och Oslo flygplatser finns på nära håll.

Levande småstad

Arvika är en trevlig småstad med en riktig stadskärna som bland annat innehåller vacker arkitektur och årets stadspark 2019. Det finns ett bra utbud av butiker, kaféer och matställen i centrum. Centrumföreningen Aktiva Arvika är precis lika aktiv som den låter och bidrar till att det ske många evenemang i vår ort. Musikhögskolan som är kopplad till Karlstad universitet bidrar också till att det sker exceptionellt många konserter för en ort i vår storlek.

I Arvika har vi ett "gôtt liv"

Sist men inte minst - i Arvika har vi ett "gôtt liv" – ett liv med kvalitet! Här finner du allt från en orörd vacker natur, ett stort antal fritidsanläggningar till ett rikt musik- och kulturliv med såväl festivaler som konstmuseum. Jössehäringarna har rykte om sig att vara ett trivsamt och gladlynt släkte med förkärlek för att berätta historier och hitta på upptåg av olika slag.

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2021-01-04
Kontakta oss