Lyssna på sidan Lyssna

Skaparverkstan firar 1 år

2020-02-17

Sportlovsveckan på Arvika Bibliotek är mycket händelserik med många olika aktiviteter för barn och unga. Nu på lördag 22 februari är det dessutom födelsedagsfika och återbesök av roboten Robyn Inmoov – känd från tv-programmet Talang. Skaparverkstan i Arvika fyller nämligen 1 år.

För de yngsta barnen kommer det på måndag 24 februari brandmän som läser saga. De visar också upp en brandbil och berättar om sitt jobb. På måndag finns det även möjlighet att spela retrotvspel och senare i veckan blir det workshop i att skapa ett eget spel.

Tycker du om dinosaurier? På tisdag 25 februari får vi besök av författaren och illustratören Sarah Sheppard som ska visa och berätta allt hon kan om dinosaurier. Har du även författardrömmar? På onsdag 26 februari kommer Louise Alvarsson och guidar dig i ditt skrivande i vår bild- och textverkstad. Alla som vill kan delta i vår skrivartävling.

Fler aktiviteter under lovet är pyssel och stop motion animation. På fredag blir det även workshop i hur man lagar ett gott sportlovsmellanmål med handledning av hemkunskapsläraren Anna Westergren.


Bibliotekets program januari-februari för barn och ungaPDF

 

Mer information:

Maria Wiman, bibliotekarie. maria.wiman@arvika.se, tfn 0570-818 46
Karin Gustafsson, bibliotekspedagog, karin.gustafsson@arvika.se, tfn 073-620 02 42

tidningar

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2020-02-17
Kontakta oss