Lyssna på sidan Lyssna

Espresso House öppnar i nya fastigheten Posten 1

2018-03-07

-Vi är glada att kunna presentera Espresso House som den första lokalhyresgästen i nya Posten 1, som nu byggs vid torget i Arvika, meddelar Ulf Richardson, Arvika Fastighets AB. Espresso House ska hyra hörnlokalen, som omfattar 181 kvm lokalyta. Det blir en fin cafémiljö med möjlighet till uteservering under den varma årstiden. Tillträde till lokalen sker i november månad 2018 och öppning planeras i december.

-Espresso House är ett starkt varumärke som ger ett positivt tillskott till Arvika som handelsstad och besöksmål, enligt Jessica Carlsson, centrumutvecklare inom Aktiva Arvika. Vi har i Arvika ett gott utbud av trevliga caféer, och Espresso House stärker Arvikas café-profil ytterligare. Det finns önskemål från arvikabor, speciellt yngre, av den här typen av mötesplats.

– Det känns väldigt roligt att öppna Espresso House här, vi tror på Arvika och det är ett fantastiskt läge vid torget. Efter sommaren påbörjar vi rekryteringen och hoppas på stort intresse, hos oss får man chansen att utvecklas då vi satsar på ett gediget utbildningsprogram för våra medarbetare, säger Jennifer Karlberg, Etablerare, Espresso House.

Etableringen av Espresso House ser vi som en fördel vid uthyrning av kvarvarande butikslokaler i gatuplanet, säger Ulf Richardson. Det finns kvar att hyra ut en mindre lokal utmed Storgatan, och mot torget en större lokal, som alternativt kan delas upp för två hyresgäster.

Kontaktpersoner
Jennifer Karlberg, Etablerare Espresso House, tfn 070-340 04 87
Marcus Von Tell, Regionchef, marcus.von.tell@espressohouse.se
Ulf Richardson, Fastighetsutvecklare Arvika Fastighets AB, tfn 070-340 99 29
Jessica Carlsson, Centrumutvecklare Aktiva Arvika, tfn 070-28 60 415

tidningar

Sidansvarig:

Eva Österlind

Sidan uppdaterad: 2018-03-06
Kontakta oss