Lyssna på sidan Lyssna
2018-04-18

Arvika Teknik lanserar ny webb

2018-04-18

Idag lanserar Arvika Teknik sin nya webbplats www.arvikateknik.se. Med fokus på att göra det enklare för kunden har en ny webbplats tagits fram, som ska upplevas som lättnavigerad och där besökaren enkelt ska hitta svar på sina frågor.
- Informationen om våra verksamheter är lättåtkomlig, vilken sida på webben du än befinner dig på. Vi informerar löpande om våra pågående arbeten under ”driftinformation” och länk till vår kundservice finns högst upp på startsidan, säger Veronica Nordenberg, marknadschef och projektansvarig för webbplatsens framtagande.

Arvika Teknik har verksamhet inom områdena Elnät, Vatten- och avlopp, samt Renhållning. Bolaget ansvarar även för driften av Arvika Fjärrvärme AB, Arvika Kommunnät AB, Arvika Kraft AB, samt driften av gator och enskilda vägar åt Arvika kommunförvaltning. Nu samlas all information om dessa verksamheter på den nya webbplatsen.

- I och med att flera av våra verksamheter är konkurrensutsatta har behovet att kunna profilera oss växt med åren. Många av våra kunder vill också kunna sköta sina ärenden digitalt, varför vi löpande kommer att arbeta med funktioner som ska göra det enklare för kunden.

Mer information:
Veronica Nordenberg, marknadschef Arvika Teknik AB, tfn 0570-76 40 85
Anders Norrby, VD Arvika Teknik AB, tfn 0570-817 64

tidningar

Sidansvarig:

Veronica Nordenberg

Sidan uppdaterad: 2018-04-18