Lyssna på sidan Lyssna
2018-07-05

Vill du veta när det händer?

Störningar i samhället uppstår då och då - som vattenläckor, elavbrott, problem med telefontrafik, rökutveckling, avstängda gator, fjärrvärmeavbrott och mycket annat. Du som bor i kommunen eller är abonnent på någon eller några av kommunens tjänster vill förmodligen gärna få veta när något hänt eller kommer att hända som påverkar dig - här är lite tips!

Vid störningar i kommunens och de kommunala bolagens verksamheter går information ut bland annat via webbplatsen arvika.se och vår officiella facebooksida. Handlar det om en mindre störning eller ett planerat avbrott blir det som regel en nyhetsnotis på arvika.se, medan större, mer akuta störningar innebär ett lavinmeddelande. Lavinmeddelandet är en stor vit banderoll med orange text som syns överst på alla sidor på webbplatsen arvika.se så länge störningen pågår. Både lavinmeddelandena och nyhetsnotiserna publiceras så klart också på facebook.

Du kan följa vår facebooksida, men du kan också lägga till dig som prenumerant på webbplatsens nyhetsnotiser och störningsmeddelanden. Det innebär att du får meddelanden via e-post så snart något nytt publiceras ut. Mer information om prenumerationer finns på webbplatsen.

Om du är kund hos Arvika Teknik AB kan du också få SMS-meddelanden, både till mobil och fast telefon, kring en del typer av störningar. Mer information om SMS-meddelanden finns på Arvika Teknik AB:s webbplats; https://www.arvikateknik.se/sidor/kundservice/sms-tjanst-till-dig-som-kundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På Arvika Tekniks webbplats publiceras även driftinformation som rör deras verksamheter. Du hittar informationen längst upp på varje sida genom att klicka på rubriken ”Driftinfo”.

öra

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-07-05