Väntar du på simhallens aktiviteter?

Artikeln publicerades 9 november 2023

Den 28 oktober återinvigdes simhallen efter renoveringen, till mångas glädje.

Lördag den 28 oktober återinvigdes simhallen efter renoveringen. Vi är glada att så många kom och badade och provade på olika aktiviteter, både på invigningsdagen och under höstlovsveckan. Vi hade bland annat en hinderbana som blev mycket populär och vi planerar för fler roliga aktiviteter under loven framöver.

Flera har hört av sig och undrat varför vissa av simhallens aktiviteter är pausade och det finns flera anledningar till det. Nya rutiner ska jobbas in, vi har ny personal och ett nytt arbetssätt att förhålla oss till. Vi har installerat ett helt nytt reningssystem som ska justeras och ställas in, en komplex anläggning där vissa delar kan justeras först när anläggningen är igång och vi har badgäster. Vi jobbar också med att få till bra rutiner och tider för städning, både internt och med ett externt städbolag. Vid exempelvis klassisk sim handlar det om att vi inte kan städa under tiden simningen pågår, eftersom det ska vara tyst och lugnt.

Vi hoppas på överseende med att det tar lite tid innan allt är på plats och vår ambition är att öppna aktiviteterna igen så snart vi hittat en bra lösning.

För frågor, kontakta Magnus Bengtsson, föreståndare simhallen, tfn 0570-818 11 eller Eriqa Lindsten, kultur-och fritidschef, tfn 0570-818 30

Hjälpte informationen på sidan dig?