2020-07-10

Möjlighet till utomhusbesök på kommunens särskilda boende

Det råder fortfarande besöksförbud på kommunens särskilda boenden men kommunledningen har nu tagit ett nytt beslut att öppna upp för utomhusbesök vid besöksbord. Boendena kommer att, i mån av tid, ta emot besök på eftermiddagar måndag-torsdag.

Våra allmänna riktlinjer måste självklart efterlevas vid besöken. Det är viktigt att hålla avstånd, inte ha fysisk kontakt och du som besökare måste vara helt symtomfri. Vid besöket kommer personal eller en besöksvärd närvara och se till att reglerna efterföljs, i annat fall kan besöket avbrytas. Vi vill värna om att skydda våra äldre och förhindra smittspridning.

Du som besökare behöver boka ditt besök. Det gör du genom att kontakta respektive boende och boka en tid i samråd med personal eller besöksvärd.

Eventuella frågor kan ställas till enhetschef på det boende du vill besöka. Telefontiderna varierar utifrån förutsättningar på respektive boende och det är viktigt att du respekterar telefontiderna, som du hittar häröppnas i nytt fönster på webbplatsen.

Vid dåligt väder kan besök ställas in.

coronaninfo

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2020-07-10