2020-01-24

Hälsokul på Ritz är igång igen!

Välkommen till Ritz och en ny säsong med dans, musik och skapande på Ritz. Under våren kommer vi att samverka med några olika föreningar och med Arvika biblioteket och göra besök till andra platser. Vi kommer tillsammans uppleva med alla sinnen och få möjlighet att prova på olika aktiviteter, mötas, röra oss, skapa, umgås, fika och ha roligt. Lustfyllt med fokus på kul som ger energi!

Aktiviteterna i Hälsokul är GRATIS och vi bjuder alltid på hälsosam och god kvällsfika. Några av gångerna lite matprat och kanske en rolig överraskning?

Våra ledare är vana att jobba med olika grupper av människor. Dans/rörelse till
musik leds av Marie Pettersson Gullquist. Hälsokuls aktiviteter leds också av Fritidsverksamheten, föreningarna Falken och FUB samt personal från Kultur och fritid. Självklart tar du med din assistent/ledsagare om du behöver. Du väljer om du vill delta i alla aktiviteter eller komma till de som du är mest intresserad av. Du hänger väl med?

10 lustfyllda möten med musik, dans och skapande. För dig som är över 18 år med funktionsvariation. Du hittar programmet här!PDF

Bild på händer

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2020-01-24