Lyssna på sidan Lyssna
2018-04-18

Enklare för kunden med ny webb

Nu lanserar Arvika Teknik AB en ny egen webbplats - http://www.arvikateknik.se. På den nya webbplatsen hittar du diverse information som på olika sätt rör dig som kund hos Arvika Teknik AB och/eller hos något av de tre systerbolagen Arvika Kraft AB, Arvika Fjärrvärme AB och/eller Arvika Kommunnät AB.

- Tanken med webbplatsen är att vi fortlöpande kommer varva nyheter med annan matnyttig information om vad som är på gång och vad som kan vara bra att tänka på, för dig som bor och verkar i Arvika kommun, berättar Veronica Nordenberg, marknadschef och projektansvarig för webbplatsen.

Informationen om teknikbolagens verksamheter är lättåtkomlig, vilken sida på webben du än befinner dig på. Här informeras löpande om pågående arbeten under ”driftinformation” och länk till kundservice finns högst upp på sidan.

- Det kvarstår fortfarande en del arbete och några funktioner är ännu inte är på plats, men förhoppningen är att du ska gilla vad du ser och hitta det du söker.

Självklart tar man gärna emot tips och idéer längs vägen.

- Skicka e-post till ann-christine.fernlof@arvika.se eller maja.nylen@arvika.se så ser vi vad vi kan göra, säger Veronica.

skärm och mobil som visar teknikwebben

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-04-18