2021-01-20

Elens dag den 23 januari

Nu på lördag den 23 januari är det Elens dag* - en dag som vi sedan 2014 firar i Sverige för att uppmärksamma nyttan av el. Och passande nog är årets tema: "Med el håller vi kontakten".

För i år har vi inte bara elen att tacka för att kunna surfa på mobilen, tända lampan och spola toaletten.

Med i årets tacktal finns även möjligheten att ha möten med kollegorna och umgås med vänner, mormor och morfar och alla andra som vi håller kära. Sådant som vi för ett år sen tog som självklart att vi kunde göra när och hur vi ville. Men pandemin innebär att vi måste hålla avstånd - men tack vare elen kan vi fortfarande vara varandra nära och ses varje dag!

Här kan du läsa mer om vilka elavtal Arvika Kraft erbjuderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med energi från närproducerad sol- och vattenkraft. Har du några frågor eller vill ha hjälp med att hitta det bästa elavtalet för just dig kan du även kontakta elhandelsansvarig Niclas Olsson på telefon 0570-76 40 77.

*Under sju års tid har Energiföretagens Sverige och deras medlemsföretag tillsammans firat Elens dag på olika sätt. Tanken med dagen är att ge en möjlighet att visa på elens nytta och nöje i samhället samt att fira det arbete som ständigt görs inom elbranschen i Sverige.

Logotyp för Elens dag samt två händer som håller i en mobil i högra hörnet

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2021-01-20