Du behövs inom Vård och omsorg i sommar

Artikeln publicerades 8 maj 2023

Det saknas fortfarande vikarier inom vård och omsorg i Arvika kommun under sommaren. Nu söker vi fler personer som kan tänka sig att göra en insats för att vår ordinarie personal ska få sin välbehövliga semester.

Är du pensionär med tid och engagemang över, sommarlovsledig student eller bara känner för att kombinera extrajobb med värdefulla erfarenheter? Då kanske du är precis den vi söker.

Jobba mycket eller lite?

I år erbjuder vi 5000 kronor utöver lönen till dig som kan jobba heltid inom vård och omsorg under hela semesterperioden, det vill säga veckorna 25-32.

Men fler behövs för att fylla behovet och alla insatser är värdefulla. Kan du jobba ett par veckor, eller ett par dagar i veckan under semesterperioden är det också en möjlighet.

Mer information

Att vikariera inom Vård och omsorg innebär att du får jobba inom särskilt boende, hemtjänst, personlig assistans eller LSS-boende under semesterperioden (veckorna 25-32).

Läs mer på arvika.se/sommarjobb och skicka in din intresseanmälan via vår enkla e-tjänst Länk till annan webbplats., så kontaktar vi dig för att se hur, när och var du kan bidra.

Hjälpte informationen på sidan dig?