2020-12-11

Distansundervisning för årskurs 7-9 från måndag 14 december

Arvika kommun har i samråd med Smittskydd Värmland beslutat att årskurs 7-9 på Centralskolan och Kyrkebyskolan, från och med måndag den 14 december till och med den 18 december, övergår till distansundervisning. Bakgrunden till beslutet är att ett antal elever på de två kommunala högstadieskolor har konstaterats smittade av covid-19 samt en hög andel sjukanmälda elever med symtom. Beslutet tas av säkerhetsskäl då en oro för ökad smittspridning finns.

Elever i grundsärskolan är undantagna distansundervisningen. Elever i behov av särskilt stöd kommer att ha möjlighet att få undervisning på skolan, detta görs i samråd med skolan.

Eleverna kommer på måndag morgon följa sina ordinarie scheman och få en digital inbjudan från sina lärare till ett Google Meet. Elever som inte har med sina datorer hem är välkomna att hämta dem i skolan på måndag.

Det finns möjlighet för elever som vill att äta lunch att göra det på sin ordinarie skola.

Mer information till vårdnadshavare finns på Edwise. Om du som vårdnadshavare eller elev har frågor kan vända dig till din mentor eller rektor på din skola.

händer vid dator

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2020-12-11