Lämna förslag och synpunkter

Genom att lämna synpunkter och förslag hjälper du oss att förbättra vår service till dig.

Arvika kommun och de kommunala bolagen vill bli ännu bättre på att ge service av hög kvalitet. Skicka därför gärna dina förslag till förbättringar till oss - liksom andra synpunkter på våra verksamheter oavsett om det handlar om klagomål eller beröm. Du använder e-tjänsten "Lämna förslag och synpunkter".

Dina förslag och synpunkter diarieförs och följs upp. Om du lämnar kontaktuppgifter kommer du att få ett svar från oss redan inom tio arbetsdagar. Du kan förstås även vara anonym.

Tänk på att oavsett hur du skickar in ditt förslag eller synpunkter så blir det en allmän offentlig handling när det kommer in till kommunen, vilket innebär att alla har rätt att läsa den.

Synpunkter som kommit in under det gångna året sammanställs i januari och publiceras som en nyhet på webbplatsen (självklart utan namnuppgifter).

Om du vill lämna ett formellt medborgarförslag eller ställa en fråga under Kommunfullmäktiges allmänna frågestund, ska du använda de särskilda e-tjänsterna för detta. Om du vill göra en felanmälan finns det mer information om vart du vänder dig på webbsidan "Felanmälan".

Hjälpte informationen på sidan dig?