Lyssna på sidan Lyssna

Arvika Fastighets AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arvika Fastighets AB är kommunkoncernens allmännyttiga fastighetsbolag med ca 150 medarbetare. Avdelningen Park och tomtmark förvaltar och sköter parkmark ägd av Arvika kommun och tomtmark till bolagets bostadsbestånd och verksamhetslokaler. 

Ansvarig för Park och tomtmark är en avdelningschef som har två underställda enhetschefer som delar på arbetsuppgifterna. Då en av enhetscheferna slutar söker vi en enhetschef med ansvar för Tomtmark och växthus.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillsammans med den andre enhetschefen ansvara för det dagliga ledarskapet och samordningen av verksamheten inom Park, tomtmark och växthus. Du har personal- och arbetsmiljöansvar samt ansvar för att, tillsammans med avdelningschef, upprättad budget inom avdelningen följs. Vidare ska du ska leda arbetet med skötsel av grönytor inom geografiska arbetsområden i Arvika kommun.

Kvalifikationer

Du har utbildning inom planering eller grönyteskötsel  eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

Vi ser att du är en pedagogisk ledare som är van att delegera och leda både på grupp och individnivå. Du besitter en stor kompetens inom skötsel och anläggning av gräsmattor, rabatter och växter.

Du är driven, flexibel, anpassningsbar och även van vid kundkontakter och service. Du leder ditt team och ser till att ni utför arbetet på ett (kostnads)effektivt sätt. För att lyckas i din roll har du har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är stresstålig, självgående och strukturerad eftersom det i perioder är många bollar i luften samtidigt.

Du ska ha flerårig dokumenterad erfarenhet av ledarskap och för uppdraget relevant erfarenhet inom grönyteskötselområdet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vidare ska du kunna utrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket och ha god datorvana i officepaketet och annan relevant programvara.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
Tillträdesnarast
Löneformmånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100 %
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/23
Kontakt
  • Bo Johansson, avdelningschef, 070-392 77 83
Facklig företrädare
  • Per-Inge Andersson, Ledarna, 0570-816 04
  • Kommunal, 0570-817 41
Publicerat2018-03-07
Sista ansökningsdag2018-04-08

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss