Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Myndighetsstaben

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arbetsplatsbeskrivning

Miljöstaben består av en grupp på tio personer varav fyra arbetar i olika omfattning med livsmedelstillsyn, en är assistent och övriga fem sköter tillsynen enligt miljöbalken. Gemensamt för oss alla är att vi eftersträvar att hjälpa varandra till ett bra arbetsresultat.

 På grund av att några i gruppen har tjänstledighet för studier eller reducerad arbetstid på grund av småbarn så behöver vi en tillfällig förstärkning.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt att vara att bedriva tillsyn enligt miljöbalken (miljö- och hälsoskyddstillsyn).

Kvalifikationer

Ett krav är att du har högskoleutbildning som miljöskyddsinspektör eller annan jämförbar utbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Du bör vara serviceinriktad och kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 Villkor

Anställningen är tidsbegränsad 6 månader.

AnställningsformVisstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Anställningen avslutas
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/8
Kontakt
  • Catarina Bernau, Miljöchef, 0570-817 47
Facklig företrädare
  • Carin Bengtsson, Vision, 0570-817 45
Publicerat2018-01-25
Sista ansökningsdag2018-02-09

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss