Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Kommunledningsstaben

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Vi är ett gäng som trivs tillsammans och jobbar för visionen ”Arvika – en attraktivare kommun”. Är du vår nya trafikingenjör? 

Beskrivning

Tjänsten som trafikingenjör finns inom funktionen Planering och utveckling som medverkar i kommunens samhällsbyggnadsbehov med 13 medarbetare och är en del av Kommunledningsstaben. Vi ansvarar för kommunens detalj- och översiktsplanering, markfrågor, utveckling av exploateringsområden, övergripande miljöutveckling, gatu- och trafikfrågor samt kart- och GIS-verksamhet.

Arbetsuppgifter

Arbetet som trafikingenjör är omväxlande och berör flera delar av samhällsbyggnadssektorns verksamhet. Du kommer att arbeta med strategiska frågor inom infrastruktur och trafik, som trafikplanering med t ex framtagande av trafikplan. Du arbetar bland annat med trafikjuridiska frågor som lokala trafikföreskrifter, parkeringstillstånd, parkeringsövervakning, flytt av fordon. Du kommer att ha ett nära samarbete med gatu- och trafikansvarig och ni fördelar arbetsuppgifterna sinsemellan. I tjänsten ingår budgetansvar. I arbetet ingår att ha kontakt med medborgare och du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom trafik- eller samhällsplanering eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Det är önskvärt att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har B-körkort.

Som person har du god samarbetsförmåga, är initiativtagande, van att arbeta självständigt, har en god känsla för bemötande och service och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att göra urval och intervjuer löpande under rekryteringsperioden.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/1
Kontakt
  • Hilde Axelsson, Planeringschef, 0570-818 51
Facklig företrädare
  • Sören Linder, Sveriges Ingenjörer, 0570-816 39
Publicerat2018-01-17
Sista ansökningsdag2018-02-11

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss