Lyssna på sidan Lyssna

Drifttekniker, fjärrvärme

I Arvika Fjärrvärme AB produceras biobränslebaserad värmeenergi till fjärrvärmenätet i Arvika tätort. Årsproduktionen är ca 115 GWh. Arbetsuppgifter: Som drifttekniker har du till uppgift att sköta löpande drift och underhåll av värmeproduktionsanläggningar, fjärrvärmenät och fjärrvärmecentraler i Arvika. Kvalifikationer: Du som söker ska ha gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har lämplig utbildning till tjänsten exempelvis inom drift eller områdena; mekanik/VVS, el, styr och regler eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig.

Vi vill att du ska ha erfarenhet inom el, styr och regler eller som VVS-installatör. Det är meriterande om du även har erfarenhet av drift och underhåll i värmeproduktionsanläggningar eller annan erfarenhet ifrån processindustrin som vi bedömer likvärdig. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha god läsförståelse i engelska. Vidare ska du ha datakunskaper i Office- paketet. Körkort är ett krav.

Som person är du positiv, initiativrik och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du har ett tekniskt och praktiskt intresse. Då du kommer att delta i schemalagd beredskap är det nödvändigt att du bor i eller nära Arvika.

Övrigt:
Arvika kommun samarbetar med Offentliga Jobb i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Anställningsform:Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde: snarast, enligt överenskommelse.
Schema: Du kommer att delta i schemalagd beredskap.
Antal platser: 1
Upplysningar lämnas av:Thomas Malmstedt
VD
Mobiltelefon: 070-320 89 05

Facklig(a) företrädare
Kommunal
Telefon: 0570-817 41, 0570-135 25

AnsökanSista ansökningsdag: 2012-03-07 Arbetsgivarens referensnummer: A256894

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2016-01-12
Kontakta oss